URL

Rakan-rakan Sila masukkan URL anda disini supaya boleh dikongsi oleh semua rakan yang lain

52 comments:

  1. Ini URL Tutor anda

    http://tmsrkrt3013.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. armiahskpekantenghilan

      Delete
    2. Assalamualaikum WBT dan Salam 1Malaysia.
      This is my URL : jorinie.blogspot.com
      But, I am sorry because my URL masih belum lengkap sepenuhnya.

      Delete
  2. hai...ni URL saya http://mieramanja.blogspot.com/ ..jompakat comment yer...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    Ini URL saya pjjkst.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Ustaz,
      Saya suda respon blog Ustaz sudilah respon blog saya pula :)
      pjjrd.blogspot.com

      Delete
  4. Ini URL saya. komen kawan-kawan diperlukan.

    http://ppdbeaufort.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Ciku Arif,
      Saya suda melawat blog Cikgu Arif, sudilah respon di blog saya pula :)
      pjjrd.blogspot.com, terima kasih .

      Delete
    2. Bagus Rosdianah. Satu usaha yang baik. SEmoga dicontohi oleh rakan yang lain.

      SHARING IS POWER

      Delete
    3. Salam Sejahtera,
      Terima kasih Tuan Nadarajan. Tuan adalah penggerak bagi penghasilan blog kami.

      Delete
    4. Assalamualaikum cikgu Arif...
      Kami sudah melayari blog anda... sudilah bertandang ke blog kami pula.
      Berilah komen..
      Terima kasih..

      Delete
    5. Salam sejahtera cikgu Arif
      saya sudah melayari blog cikgu..
      Sudi-sudilah bertandang ke bolg saya untuk perkongsian ilmu...
      pjjct.blogspot.com

      Delete
    6. Assalamualaikum...
      Betul3x..jalan-jalan lah pula ke blog kitaorang. Mcm cikgu Sitti & Cikgu Ros...memang terbaaeek...

      Delete
    7. Salam,
      Terima kasih Ustazah PgSiti. Kunjung mengunjung amalan mulia.

      Delete
  5. my URL: markranger72.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Sejahtera,
      Saya sudah memberi respon dekat blog Cikgu, Mohon respon kembali di blog saya. pjjrd.blogspot.com, Terima kasih :)

      Delete
    2. Bagus Rosdianah. Satu usaha yang baik. SEmoga dicontohi oleh rakan yang lain.

      SHARING IS POWER

      Delete
    3. Hai cikgu Mark... Saya sudah respon blog cikgu..
      Sudi-sudilah bertandang ke blog saya untuk perkongsian ilmu..
      pjjct.blogspot.com

      Delete
  6. Replies
    1. Choy, ada bagi respon tak dalam blog rakan yang lain?

      Delete
    2. Selamat Sejahtera Cikgu Choy,
      Saya dah lawat blog Cikgu. Bagus Bah...
      Responlah: pjjrd.blogspot.com

      Delete
  7. hello :)
    my URL : http://ttbhsbm4.blogspot.com
    welcome to my blog and please give some comments.
    thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lo,ada bagi respon tak dalam blog rakan yang lain?

      Delete
  8. http://huahuatan.blogspot.com/

    tlg komen2 ah.... thx XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hrllo Teacher Tan,
      Saya dah respon blog you,sudilah respon pjjrd.blogspot.com

      Delete
  9. Hai....
    my new blog http://Rohaiyahhd@blogspot.com.
    Kita boleh kongsi tentang literasi Bahasa Malaysia Tahun Dua.
    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi friends...
      This is my URL http://margaretpan73.blogspot.com
      You want to know about Science? Please visit me...

      Delete
    2. Satu lagi cara yang baik oleh Cikgu Rohaiyah.
      Mempromosikan bidang yang boleh didapati di blog beliau

      Tahniah

      Delete
  10. Assalammualaikum dan Salam Satu Malaysia.........
    ini URL saya http://pjjrd.blogspot.com/
    kawan-kawan silalah beri komen anda.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  11. ok cikgu2, saya dah beri komen dan masuk blog cikgu...harap2 ada cikgu2 yang sudi masuk blog saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tambah pautan macam mana?

      Delete
    2. Cg Mark Ranger, rujuk makluman dalam blog ini...

      Delete
    3. TQ Margaret kerana bantu saya menjawap d forum ini ...

      Delete
  12. Salam sejahtera,
    Sudi-sudikanlah bertandang ke blog saya ya....
    URL saya : http://margaretpan73.blogspot.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam 1 Malaysia,
      Hai teacher Margaret,saya dah lawat blog you.Bagus Bah..
      banyak gambar-gambar planet. Cayo...Cayo...

      Delete
    2. Hai Margaret...
      Saya sudah bertandang ke bolg cikgu...Saya suka.....
      Silalah pula bertandang ke blog saya...
      pjjct.blogspot.com

      Delete
  13. Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.
    Hai...kawan-kawan... Ini URL saya.

    http://pjjct.blogspot.com

    Silalah beri respon. Bye...Bye...

    ReplyDelete
  14. Salam Satu Malaysia.........
    ini URL saya http://muisan80.blogspot.com/
    kawan-kawan silalah beri komen anda.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Teacher Ng,
      Saya dah lawat blog you,Responlah: pjjrd.blogspot.com
      Terima kasih

      Delete
  15. Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

    URL saya http://kalampjj.blogspot.com/

    Terima kasih

    ReplyDelete
  16. Assalam dan salam sejahtera...

    Sila lawat dan komen blog saya ya...Ini URL saya http://rozanaleeana.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum Cikgu Suzanah,
      Saya dah respon blog cikgu, sudilah bertandang ke blog saya ya
      pjjrd.blogspot.com

      Delete
    2. Assalamualaikum cikgu Suzanah..
      Saya sudah melayari blog cikgu. Ada masa bertandang pula ke blog saya ya... pjjct.blogspot.com

      Delete
  17. Hai! Kawan-kawan, blog saya telah tercipta.
    Untuk melayari blog saya, URL saya adalah berikut :
    http://fotyin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Salam Hormat Rakan-Rakan Sekalian~

    Sila melayari blog saya...yang penting jangan lupa berikan KOMEN anda ya...

    URL saya adalah seperti berikut :

    http://tmsrbcgerinakan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. salam sejahtera rakan rakan sila layari blog saya jangan lupa beri komen......

    URL saya ialah : http://khadijahali361@blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Salam 1 malaysia. Sudilah kiranya teman-teman berkunjung ke blog saya dan beri komen di alamat fatimah67.blogspot.com Terima kasih

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Assalammualaikum,
      Tuan Arif, saya dah respon di blog Cikgu, sudi-sudikanlah respon di blog saya pula : pjjrd.bloggspot.com ....Terima Kasih....

      Delete
  22. Salam 1 UPSI.. Saya Aminah Ag Alak.. Ini URL saya: nordieana74.blogspot.com..

    ReplyDelete
  23. baru boleh jumpa orang sikit,buat sampai pening kepala....sila join dan beri comment
    http://niavumfongscience.blogspot.com/

    ReplyDelete